Produkter for mccain matvarer (7)

BLÅBÆRBAR

BLÅBÆRBAR

Blåbær er små frukter med mørkeblå eller rødfarge, kjent for sin søte og lett syrlige smak, samt for sine mange helsefordeler. De er rike på antioksidanter, spesielt antocyaniner, som hjelper til med å bekjempe oksidativt stress og beskytte kroppens celler. Blåbær er også en utmerket kilde til vitamin C, fiber og andre essensielle vitaminer og mineraler som fremmer hjertehelse, forbedrer hjernefunksjonen og støtter immunforsvaret. Takket være sin allsidighet kan de spises ferske, i juice, desserter eller i salte oppskrifter, og tilføre et næringsrikt og deilig preg.
Kellogg's

Kellogg's

Kellogg's
Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF)

Anhydrous melkefett (AMF) kan lages av smør eller 35%-45% krem, avhengig av sesongen. Produksjonsprosessen består av å fjerne nesten alt vannet og ikke-fettstoffene ved hjelp av sentrifuger. Takket være dette er produktet lettere å bevare og lagre, da det inneholder mindre vann.
Frossen Smør

Frossen Smør

Navnet smør er forbeholdt produkter uten vegetabilske fettblandinger med et spesifikt melkefettinnhold - minst 82 % (ikke mer enn 16 % vann og 2 % tørr melkefettfri melk). Det lages ved å piske fersk eller fermentert krem eller melk for å skille smørfettet fra kjernemelken. Produktet er rikt på vitaminene A, D, K.
Soyaproteinkonsentrat 60% – Fôrgrad

Soyaproteinkonsentrat 60% – Fôrgrad

Soyaproteinkonsentrat (SPC) er et renset produkt som er oppnådd fra avskallet og avfettet soyamel, ved å separere karbohydrater (løselige sukkerarter) ved hjelp av den nyeste ekstraksjonsteknologien i EU.
Nestlé Nesquik

Nestlé Nesquik

Nestlé Nesquik
McVities

McVities

McVities